Resellers

Los account model

Accounts

Met dit account kan je voor je klanten accounts aanmaken en beheren. Over de actieve abonnementen ontvang je een kickback fee welke wordt berekend op de actieve abonnementen die onder je reseller account vallen. Niet actieve abonnementen worden niet meegeteld, net als een abonnement op je reseller account zelf. Je reseller account is dus echt alleen bedoeld als admin account voor andere accounts.

Het reseller account zal dus altijd in test toegang blijven staan, en kan ook gebruikt worden om mee te testen.

Peildatum

31 januari (of de eerste werkdag daarna) is de peildatum waarop alle actieve abonnementen worden gecontroleerd. Controleer dus voor deze datum of al je klantaccounts zijn gekoppeld.

Upgrades

Als er een upgrade na deze datum plaatsvindt dan telt deze mee voor het jaar daarna als het abonnement weer met een jaar is verlengd. De verlenging wordt gedaan met het abonnement waarnaar het account is ge├╝pgraded.

Kickback fee

De kickback fee bedraagt 10% van de totale waarde van de actieve abonnementen op 31 januari.

Vanuit Postcode.nl ontvang je een opgave van je aantal actieve abonnementen op je admin adres. Aan de hand van deze opgave kan je een factuur aan Postcode.nl opstellen voor de kickbackfee. De factuur stuur je aan administratie@postcode.nl.

All-in-one model

Het aantal eindgebruikers wordt afgekocht door tweemaal de Tier abonnementsprijs te betalen. Het verbruik en de limiet worden berekend op basis van een enkel abonnement.

Het abonnement wordt automatisch ge├╝pgraded als de staffellimiet is bereikt. De upgrade wordt dan ook tweemaal in rekening gebracht, terwijl het oude abonnement tweemaal wordt gecrediteerd.